Pris och bokning

Boka flyttstädning Örnsköldsvik

Flyttstädning Örnsköldsvik tillhandahåller helhetslösningar inom flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och dylikt för både dig som privatperson och ditt företag. Vi fixar givetvis allt rörande RUT-ansökan och har full garanti på våra utförda städningar i Örnsköldsvik.

Snabbaste vägen till ett prisförslag är att klicka in på huvudsidan (norrstäd.nu) men självklart kan du också ange dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi med ett kostnadsförslag ofta redan samma dag.

.

Läs mer på norrstäd.nu eller fyll i formuläret för att boka en flyttstädning.

Prislista flyttstädning Örnsköldsvik

För att få ett exakt pris på just din flyttstädning ber vi dig att ta kontakt med oss. För att ge dig en uppskattning av pris kommer här en lista med några exempel. Notera dock att många olika faktorer kan påverka priset så ta gärna kontakt med oss direkt. Alla priser är inkluderat RUT-avdrag och Garanti. Kontaktar du oss i egenskap av ett företag eller ang. städning av ett dödsbo gäller andra priser, så nämn gärna detta när du begär offert i formuläret.

Cirkapris på flyttstädning

Flyttstädning     Från 35kr/kvm
Studentbostad   Från 30kr/kvm
Pensionärspris   Från 30kr/kvm

Lägenhet & Bostadsrätt har i genomsnitt lägre pris än Villa & Radhus! Studenter & Pensionärer har alltid lägsta möjliga kvadratmeter pris hos Flyttstädning Örnsköldsvik.

Lägsta pris är inte alltid bäst

Flyttstädning kan kännas som en riktigt tråkig utgift, speciellt i samband med flytt som i de flesta fallen redan drar iväg kostnadsmässigt. Vi ämnar att försöka ha så lågt pris som möjligt på alla Flyttstädningar i Örnsköldsvik, däremot kommer vi aldrig gå så lågt att vi måste tumma på kvalitet. Vi erbjuder istället en härlig upplevelse med bra bemötande av erfarna städare och garanti på godkänt resultat